Кобрата за Джени Суши: Осъзнах грешката си и няма да я повторя


Кобрата за Джени Суши: Осъзнах грешката си и няма да я повторя
Снимка: интернет

8438 0

Звездата ни в професионалния бокс Кубрат Пулев коментира скандала, заради който българинът ни остана за няколко месеца без лиценз в Калифорния. След победата му срещу Богдан Дину, докато даваше интервю след победата, българският боксьор си позволи в изблик на емоция да целуне едрогърдата репортерка и това бе запечатано на телефона ѝ.

Впоследствие, след като репортерката, чието име е Дженифър Равало или Джени Суши, качи видеото в YouTube, а мнозина реагираха негативно на видяното. Кобрата обаче е категоричен, че няма да повтори грешката. "Нямам представа къде е била Суши по време на двубоя ми. Със сигурност е гледала мача", заяви той пред Нова телевизия относно това дали репортерката е била на неделния му сблъсък срещу Райдъл Букър.

"Когато нещо е фалшиво, то е безпочвено и краткотрайно. Така че истината възтържествува. Аз осъзнах грешката си, повече няма да я повторя. Нямаше я в залата, никой не я е спирал да дойде. Няма как да повторя това нещо отново. Затова живеем този живот – за да се учим от грешките си. Който повтаря грешките, не се учи от тях, а аз не съм от тези хора", каза още Кубрат.

Заради отнетия лиценз тогава българинът се размина с възможността да се бие с Антъни Джошуа на първи юни. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички