Бивша звезда на UFC за Джени Суши: Кой адекватен човек е създал "голото суши", всичко това е за пари


Бивша звезда на UFC за Джени Суши: Кой адекватен човек е създал "голото суши", всичко това е за пари
Снимка: Instagram

5257 0

Бившият ММА боец и настоящ комедиант в САЩ Брендан Шауб също се нае да коментира случката с Кубрат Пулев и Джени Суши. Българинът и американката се съдят, като Суши настоява, че е била "сексуално насилена" от сънародника ни, тъй като Кобрата я целуна след победата си над Богдан Дину в Калифорния.

"Първо какво е това нещо "голо суши". Кой човек ще седи изпънат върху маса и по него ще редят суши? И не само това - кой ще седи така с часове без да мърда, докато хората ядат суши от голото му тяло? Какво по дяволите е това?", започва Шауб, който още в началото на коментара си разкрива, че не разбира това, с което Джени Суши се занимава.

"И кой е този Кубрат Пулев? От къде е? От Русия? Ако в Русия правите така и просто отивате и целувате някоя журналистка, брато, тук не правим така и за такива неща хората биват наказани, да знаеш. А, грешка, той е от България - все едно. 

А КАКВО СЕ СЛУЧИ НА ПЪРВОТО ИНТЕРВЮ МЕЖДУ КУБРАТ И СУШИ?

Това, което прави тя обаче е абсурдно. Все едно някой голям човек да ме целуне, след това да ме хване за г*за, например Шакил О'Нийл - ами естествено, че аз после няма да отида на неговото парти след мача. Не защитавам Пулев, но това е глупава постъпка. Освен това сега разбирам, че след мача тя си е качила снимка с него, след това е отишла на партито му, където се е забавлявала цяла нощ и на другия ден го обвинява и си трие снимката. Не знам какво ще направят с този боксьор, но и не разбирам какво иска тази журналистка. Мисли си, че заслужава пари ли за това?", продължи коментара си бившата звезда на UFC.

"Какво е това видео?", беше реакцията на Шауб, след като видя как Суши се вихри на партито след мача. "Какво е това по дяволите? О, тя определено го прави за пари, просто няма друга причина. Има ли въобще човек на планетата, който си мисли, че тя не го прави, за да вземе пари?"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички