Собственикът на Стяуа още трепери нощем заради Лудогорец

Собственикът на FCSB (новият отбор, който се опитва да бъде представен като Стяуа) Джиджи Бекали все още има тежки нощи заради отпадането на неговия отбор на прага на Шампионска лига от Лудогорец през лятото на 2014 година.

Както е известно, тогава Козмин Моци, бившият играч на Динамо (Букурещ) - големият съперник на Стяуа, беше с ключова роля за класирането на "орлите", отразявайки две дузпи, собственоръчно пращайки Лудогорец в груповата фаза на Шампионска лига. Тогава румънският колос имаше всички предпоставки да влезе в групите, но пропиля доста шансове пред вратата на съперника. Бекали обаче все още помни един определен момент, който често преживява отново и отново.

Уволнение? Петричев сравни Аутори с Кирил Домусчиев

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев отговори ясно на слуховете, че новият треньор на тима Пауло Аутори може и да напусне клуба сл...

"Виждам Санмартеан и все още треперя при мисълта за това как премина през половината отбор на Лудогорец и стреля право в гредата. Той навърза 5-6 човека отдясно, нахлу в наказателното поле и стреля, но не успя да се разпише. Бях в затвора по едно време и просто не можех да повярвам", спомня си Бекали, цитиран от "Pro X".

Още по темата

Please select answer!