Петричев проговори за "кризата" в Лудогорец


Петричев проговори за "кризата" в Лудогорец

2590 0

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев е категоричен, че клубът не е в криза, а просто в период на колебливо представяне, който със сигурност ще отшуми. Така той отговори на критиките по адрес на треньорския щаб начело с Пауло Аутуори, който беше нападнат от медиите и дори се заговори за неговото освобождаване, само месец след като пое отбора.

"С такава категоричност да използваме думата криза, мисля е рано. Има едно колебливо представяне, което до голяма степен повлия и сега се борим за влизане в групите на Лига Европа, а не за тези на Шампионска лига. Знаете целите ни", каза Петричев пред "Дарик Радио".

"Ще излъжа, ако кажа, че не сме разочаровани, но не мога да кажа, че сме обезверени. Винаги в такива ситуации сме намирали сили и сме продължавали напред. При всички случаи участие в групите на Шампионската лига, щеше да е добре за нас като клуб. При нас се създава усещането, че всяка година трябва да играем групи на Шампионската лига, а това е погрешно. Футболът предлага обрати, така че не може да разчитаме, че всяка година ще играем Шампионска лига. Тя е бонус за нас, но не от животоспасяващо значение. Сега се концентрираме в Лига Европа и се надяваме да играем групи", допълни Петричев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички