Уволнение? Петричев сравни Аутори с Кирил Домусчиев


Уволнение? Петричев сравни Аутори с Кирил Домусчиев
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

3145 0

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев отговори ясно на слуховете, че новият треньор на тима Пауло Аутори може и да напусне клуба след едва месец работа. Срещу бразилския треньор се появиха нападки от разлини медии и футболни деятели, но Петричев не само го защити, но и го сравни със собственика на клуба Кирил Домусчиев.

"Изключително добри впечатления имам от Аутори. Много хора може да погледнат скептично, но аз не се влияя от мененията на хората в социалните мрежи. Аз работя с този човек и съм впечатлен от професионализма му, от контакта му с играчите, от тренировъчния процес. Чувам подмятания как се усмихвал на интервютата, това е дребнотемие. Той е педант. Свикнах да работя с Домусчиев, който гледа много детайлите. Такъв е и Аутуори. С Ауtори виждам дълъг път", каза той пред "Спортно шоу Гонг" по "Дарик Радио".

"Ще си позволя да не се съглася, че Аутори е най-критикуваният наставник. Във всеки момент, когато е имало разклащане, е имало мнозинство гласове, които критикуват. За Бруно Рибейро още в първия месец имаше прякор Ментейро. Аз мисля, че човек трябва да получи нужното доверие. Ние след 40 дни сме готови да изгоним още един специалист от България. Не мисля, че това е правилно. Ако се създава настроение, то в никакъв случай не важи за екипа на Лудогорец – за мениджмънта. Тези хора имат нужда от време да разгърнат потенциала си и да наложат методиката.

Мисля, че в мача с Локо Пд не играхме така зле, както се опитват да го изкарат. Не мога да кажа, че отборът не е играл или е бойкотирал, или не е в добро състояние. Мисля, че момчетата се трудят много, без да съм специалист, наблюдавам процеса и виждам как се влагат. В момента те тренират сериозно и се готвят сериозно. Имат настроението и увереността, че ще поправят грешката си от Унгария", категоричен е директорът на тима.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички