Обамеянг показа "черния си звяр" (СНИМКА)


Обамеянг показа "черния си звяр" (СНИМКА)
Снимка: GettyImages

8857 0

Екстравагантността на Пиер-Емерик Обамеянг върви ръка за ръка с головите му качества, като рано-рано по време на престоя си в Барселона демонстрира "малка" част от статута си на милионер.

Въпреки че е в Каталуния от по-малко от две седмици, габонецът вече се радва на голяма част от колите, които си е закупил през последните години. Както е известно, най-любимото му превозно средство е "жълтото Ламбо", което си взе още в Дортмунд и кара до ден днешен. 

В Барселона обаче той е избрал друг от своите автомобили за стотици хиляди евро. На тренировка през тази седмица той се появи с един от най-мощните и елегантни спортни автомобили - Ferrari 488 GTB. Цената на колата е над 400 хиляди евро. 

"Ферари"-то е само "малка" част от автопарка на Обамеянг, в който има почти дузина коли в различен ценови клас. Разбира се, големята му гордост е "бляскаво" Ферари, което преди 2 години в Англия писаха, че струва над 2 милиона евро. 

ВИЖТЕ ОЩЕ: Обамеянг подписа "за жълти стотинки" с Барса - вижте от каква сума се отказа

Ето и "возията" на Обамеянг: 

Наскоро разгледахме подробно богатствата на Лионел Меси и какви мега автомобили той държи в гаража си (подробности в линка!). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички