Въпреки войната, Кличко намери време и за малко нежност към дамите в армията (ВИДЕО)


Въпреки войната, Кличко намери време и за малко нежност към дамите в армията (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

4627 0

Празникът на дамите на 8-и март със сигурност е по-особен и по-тъжен в Украйна. Докато стотици хиляди жени и деца търсят спасение в съседни на страната държави, има немалко дами и в украинската армия, които са останали, за да бранят родината си от инвазията на Владимир Путин. 

Кметът на Киев Виталий Кличко обаче направи магически жест, с който поне малко да зарадва дамите в Киев, които са част от отбранителната линия на Украйна, докато руските войски се опитват да влязат в столицата. 

Цвете за всяка дама в армията от Кличко

Бившият световен шампион подари лалета на жените, част от армията на Украйна, като ги поздрави за празника, като настроението беше приповдигнато, независимо от тъмните облаци, надвиснали над украинския народ, и в частност Киев. 

"Честит пролетен празник на вас - нашите най-добри, най-красиви и най-надеждни! Тези, които днес бранят Украйна, и на тези, които осигуряват тила ни и прегръщат нашите деца", написа Кличко към публикацията си, посветена на празника на дамите. 

Братята Кличко са изключително активни в своите инициативи през последните седмици, след като и двамата избраха да останат в Украйна, за да защитават родината си от руската инвазия. Поредната такава дойде от Владимир Кличко, който стартира уникален "крипто" проект, с който да събере милиони за Украйна (подробности в линка). 

В същото време друга голяма украинска легенда - Андрий Шевченко, отправи отчаян призив през сълзи за спасение (подробности в линка). 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички