Кличко с нови притеснителни данни от Киев, но демонстрира и големия си кураж


Кличко с нови притеснителни данни от Киев, но демонстрира и големия си кураж
Снимка: GettyImages

13342 0

Боевете в Украйна са все по-близо до столицата Киев. Този факт разкри легендарният боксьор Виталий Кличко, който по настоящем е кмет на столицата Киев и е част от отговорните лица, от които зависи оцеляването на града и отблъскването на руската инвазия. 

"Врагът набира сили все по-близо до столицата", призна Кличко в изявление за украинския народ. "През нощта той обстрелва Била церква, а имаше сражения в Буча и Гостомел. Подготвяме се и ще браним Киев. 

Призовавам всички да не губят своята непреклонимосст и устойчивоств. Врагът популяризира лъжи - пазете се от дезинформацията. Вярвайте единствено на официалните източници. Киев ще издържи! Ще се бием", категоричен беше безстрашният Кличко. 

Той припомни също така да бъде спазван вечерният час в града и да се изпълняват всички заръки на правителството по време на атаки от руска страна. Засега изглежда инфраструктурата на града издържа, а руска инвазия в столицата - няма. 

Междувременно, в тежката обстановка в Киев един любопитен момент вдигна сериозно духа в Украйна, след като на фронта беше вдигната сватба, на която Кличко дори целуна булката

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички