Младоженци вдигнаха сватба на фронта, Кличко целуна булката (ВИДЕО)


Младоженци вдигнаха сватба на фронта, Кличко целуна булката (ВИДЕО)
Снимка: twitter.com/Klitschko

13912 0

Смела двойка се ожени на фронтовата линия в Киев, а кметът на украинската столица Виталий Кличко целуна булката за късмет. На 11-ия ден от боевете в Украйна войниците от териториалната отбрана Валери и Леся, които са заедно повече от две десетилетия, решиха да се оженят.

Кличко, кмет на Киев и бивш световен шампион по бокс в тежка категория, посети района и поздрави двойката. Споделяйки видео от сърдечния момент в Twitter, Кличко публикува: „Днес поздравих войниците на един от батальоните на столичната отбрана Леся и Валери.

„От много време живеят в граждански брак, а сега са решили да се оженят. Церемонията се състоя до един от пунктовете. Животът продължава!", написа Кличко. 

КЛИЧКО: НЕ СПРЕМ ЛИ ВОЙНАТА, СВЕТЪТ ЩЕ ПРЕЖИВЕЕ НОВ ЧЕРНОБИЛ

Леся временно смени каската си с воал и държеше букет, докато младоженците пиеха шампанско, заобиколени от своите съратници. Кличко и брат му Владимир са сред множеството украински боксьори, които се присъединиха към отбранителните действия в Украйна.

Настоящият световен шампион в тежка категория Олександър Усик също взе оръжие в ръце, както и бившият боксов крал Василий Ломаченко. Братя Кличко казват, че са "готови да умрат за Украйна" в конфликта в предизвикателно послание до руските сили и президента Владимир Путин.

„Много съм горд да видя колко патриотични са хората“, каза Виталий пред CNN. „Не ни интересува колко силна е руската армия, ние сме готови да се бием. И ние сме готови да умрем за нашата родина и за нашите семейства, защото това е нашият дом. Това е нашето бъдеще, а някой иска да дойде в нашия дом и да открадне бъдещето ни от нас."

Преди това братята Кличко посетиха събратята си, които се укриват в бомбоубежища (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички