Съпругата на Кличко: Всяка сутрин пиша на Виталий "Жив ли си? Там ли е Киев?"


Съпругата на Кличко: Всяка сутрин пиша на Виталий "Жив ли си? Там ли е Киев?"
Снимка: Instagram

18375 0

Съпругата на Виталий Кличко Наталия направи разтърсващо признание за комуникацията си с любимия от началото на войната в Украйна. Майката на трите деца на киевския кмет е в Хамбург, но любимият ѝ, майка ѝ и други нейни близки остават в окупираната страна.

"Денят ми започва, когато пиша на всички, които обичам и познавам и съм много щастлива да получа отговор: "Живи сме". Цялото ми семейство е в епицентъра - те са или в Киев, или наблизо. Моите приятели, мои роднини, мои познати", каза развълнуваната дама пред "ARD".

"Всяка сутрин питам Виталий: "Жив ли си? Каква е ситуацията? Киев още ли е там? И той пише: "Да, ние продължаваме да се борим, аз съм жив". Бях на протеста против войната, провел се в Хамбург. В Русия жените също трябва да излязат по улиците: не за нас, за Украйна, а да защитят синовете си", продължава певицата и бивш модел.

Наталия разказва, че и майка ѝ е в Украйна, близо до Киев. "Тя спи в убежище от тази седмица. После излиза, за да ми се обади и да ми каже: "Дъще, всичко е наред. Борим се, живи сме", споделя украинката. Тя разказва, че майка ѝ се старае да поддържа настроението на хората в бункера, и най-вече на децата. И да ги успокои. Жената готви и носи храна за войниците.

Съпругът ѝ, с когто са женени от 1996 г. насам, е категоричен, че ще остане в Киев до края. Той се закле да защитава страната си до смърт. "Ако трябва да умра, тогава ще умра. Руснаците нямат шанс. Нямат шанс, защото никой не ги подкрепя", казва кметът на украинската столица. Повече за Наталия Кличко можете да научите тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички