След Мондиал 2022: Лионел Меси скромничи за постиженията извън футбола


След Мондиал 2022: Лионел Меси скромничи за постиженията извън футбола
Снимка: Getty images

3173 0

Лионел Меси даде първото си интервю след триумфа с Аржентина на Мондиал 2022, който приключи с драматичния финал на 18-и декември между "гаучосите" и Франция.

След него легендата се отдаде на заслужени празненства и почивка, а сега тепърва се завръща към клубния футбол със своя ПСЖ. С него аржентинецът има сериозни задачи пред себе си, но намери време за местното радио предаване "Perros de la Calle", пред което избра да говори.

35-годишният футболист коментира редица теми, но той нямаше как да не бъде попитан и около успеха му в социалните мрежи. След триумфа на Мондиал 2022 един от постовете му стана най-харесвания в историята на медиите, а аржентинецът разкри и защо е бил блокиран:

"След финала профилът ми в Инстаграм блокира заради броя съобщения, които бях получил. Имах над милион съобщения. Също така моят Уатсап $замръзна$. Започнах да отговарям на роднините ми, но това ми отне няколко дни.

Не съм целял да имам най-харесваната снимка в социалните мрежи, но изглежда, че хората са искали да ме видят със световната титла. И до днес ми става емоционално да гледам видеа в социалните мрежи за това, че сме световни шампиони".

Ето какво сподели Лионел Меси и за незабравимия триумф на Мондиал 2022!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички