Лео Меси разкри какви ги свърши с Антонела нощта преди финала на Световното първенство (ВИДЕО)


Лео Меси разкри какви ги свърши с Антонела нощта преди финала на Световното първенство (ВИДЕО)
Снимка: Getty images

6055 0

Един от най-великите футболисти в историята - Лео Меси, не говори често пред медиите. След дългоочаквания му триумф на Световното първенство в Катар обаче бе въпрос на време той да "излее" душата си за трудния, но сладък успех.

Суперзвездата на ПСЖ изведе своята родина до първи трофей в турнира от 1986-а година. Той бе от ключова роля за успеха на "гаучосите", записвайки 7 гола и 3 асистенции. Едва ли той щеше да се справи толкова добре обаче без своят любима Антонела Ракуцо, от която получава любов и подкрепа непрестанно вече дълги години.

Красивата половинка на Меси беше до него по време на цялата надпревара. Двамата дори за били заедно нощта преди големия финал. В интервю пред "Perros de la Calle" самият той разкрива какво е станало между двамата в онази вечер.

"Говорихме преди да заспим, без да се отнасяме много към самия играч или нещо по-специално. Правихме това, което вършим по принцип. Беше наистина тихо, спах много добре. Почувствах, че беше правилното нещо и че свършихме всичко, което трябваше, за да се случи", коментира Меси.

Лео и Антонела са официално заедно от вече 9 години. Те се женят през 2017-а година, а вече имат 3 деца - Тиаго, Матео и Чиро.

Ето защо Меси ще остане в ПСЖ, вместо да се завърне в Барселона

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички