"На$%€#@ме се от страх" - легенда на Манчестър Сити сподели, че са очаквали Меси и Роналдо на "Етихад"


"На$%€#@ме се от страх" - легенда на Манчестър Сити сподели, че са очаквали Меси и Роналдо на "Етихад"
Снимка: Getty Images/Guliver

1593 0

Аржентинският защитник и легенда на Манчестър Сити - Пабло Сабалета, сподели, че на "Етихад" са очаквали да бъдат привлечени Кристиано Роналдо и Лионел Меси, след като клубът бе закупен от Шейх Мансур.

Десният бек също така призна, че всички играчи на Манчестър Сити са смятали, че ще бъдат заменени и продадени, а притеснението е било голямо.

"Бях прелъстен да отида в Англия. И си помислих: "Аз съм няколко години по-възрастен, имам друг опит и ще има време да се върна в Испания или да отида в Италия", каза Сабалета в интервю.

"След като клубът бе купен от новите собственици си казах, че съм едва 6 месеца тук... Сигурно ще ме изгонят. Тогава започна да се говори, че на "Етихад" ще дойдат Меси и Роналдо... На$%€#@ме се от страх", каза още аржентинецът.

В крайна сметка до трансфер на двамата в Манчестър Сити не се стигна, но неотдавна имаше спекулации, че един от тях може да заиграе на "Етихад".

Лионел Меси беше силно свързван с преминаване в Манчестър Сити през 2017 година като според най-различни издания "гражданинте" са били готови да платят £100 милиона за услугите му.

Кристиано Роналдо беше близо до преминаване към "небесносините" през лятото на 2021 година, но в крайна сметка се завърна в Манчестър Юнайтед след намесата на сър Алекс Фъргюсън.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Гуардиола призна: Артета ме направи по-добър мениджър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички