Питър Крауч разказа една от най-скандалните си истории свързани с престоя в Ливърпул

Нападателят Питър Крауч е един от най-разпознаваемите футболисти в модерната история на английския футбол. Не само заради своите 201 сантиметра, а и заради "роботския" танц, с който празнуваше попаденията си. Също така обаче и забавните му истории от престоите в различните отбори, които е имал.

Една от тях е свързана с Ливърпул. Голаджията игра на "Анфийлд" между 2005 и 2008 година, като през 2007 година бе част от състава, който загуби финала в Шампионска лига срещу Милан. Именно с мачa на "Олимпийския стадион" в Маруси, Гърция.

Питър Крауч изуми с блестящ отговор за задната ножица на Роналдо

Голямата звезда на световния футбол Кристиано Роналдо продължава да блести в любимия си турнир - Шампионска лига. Португалецът направи много силе...

"Преди финала в Шампионска лига през 2007 година, с момчетата отидохме на картинг. По средата на състезанието разбрах, че спирачките на моя карт не работят. Пред мен бяха Шаби Алонсо и Дирк Кайт и се запитах: Кой от двамата е по-важен? Затова се забих в Кайт", спомня си с усмивка Крауч.

Преди време Крауч разкри и каква шега си е направил с мениджъра Рафаел Бенитес, а също и тъгата си от това, че испанецът не е разбрал смешката. Повече по темата - тук.

Още по темата

Please select answer!