Питър Крауч изуми с блестящ отговор за задната ножица на Роналдо


Питър Крауч изуми с блестящ отговор за задната ножица на Роналдо
Снимка: Gulliver/GettyImages

3257 0

Голямата звезда на световния футбол Кристиано Роналдо продължава да блести в любимия си турнир - Шампионска лига. Португалецът направи много силен мач срещу Ювентус в първия 1/4-финал, а голът му от задна ножица изуми и предизвика множество реакции и възхищение. 

Роналдо засече топката на невероятна височина над 2 метра и отбеляза истински шедьовър във вратата на големия Буфон. Още веднага след гола реакцията на наставника на "белия балет" Зинедин Зидан беше невероятна. Един от най-големите "магьосници" в историята на най-популярната игра остана без думи и с отборена уста след зрелищното изпълнение на своя играч.

В социалните мрежи също редица футболни хора се изредиха да коментират и поздравят Роналдо за великолепното попадение, но една от публикациите впечатли повече. Бившият английски национал Питър Крауч за пореден път показа чувството си за хумор: "Има само някои от нас, които могат да направят това', визирайки, че и неговите изпълнения са подобни на тези на Роналдо. През сезон 2006/2007 37-годишният Крауч се отбелязвал с подобен ножичен удар в турнира - срещу Галатасарай.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички