Ник Кирьос загуби дело за клевета, ще трябва да направи дарение за 20 хиляди


Ник Кирьос загуби дело за клевета, ще трябва да направи дарение за 20 хиляди
Снимка: Getty Images

1398 0

Ник Кирьос уреди правен казус със зрителка, която той обвини, че е "изпила 700 питиета" по време на финала на Уимбълдън с Новак Джокович. Австралиецът искаше фенът да бъде изгонен, след като се развикаха преди един от неговите сервиси в третия сет на мача, който той загуби.

Той дори посочи зрителя, който според него бил на първия ред и бил пиян. Съдията му наложи нарушение на кодекса за постоянните му викове и нецензурния език в резултат на избухването.

Анна Палус стартира съдебно производство за клевета през август за "безразсъдно и напълно неоснователно обвинение". В край на сметка, юристка британска компания уреди случая с Кирьос, който се извини на зрителя и се съгласи да дари 20 000 паунда за благотворителност.

" Казах на съдията, че една фенка, за която сега знам, че е Ана Палус, ме разсейва по време на мача, вярвайки, че е пияна", коментира Кирьос.

" Приемам това убеждение за погрешно и се извинявам. За да се поправя, дарих 20 000 паунда на Great Ormond Street Hospital Charity, благотворителна организация, избрана от г-жа Палус. Няма да коментирам този въпрос отново.“, завърши австралиецът.

Ник Кирьос има и други дела свързани с родината му Австралия, където той е с обвинение за малтретиране от бившата му приятелка, а наскоро се появиха информации, че неговите адвокати ще се опитат да го изкарат с психични проблеми, за да го спасят от затвор

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички