"Лошото момче" Кирьос го закъса - жената, обвинил, че е изпила "700 питиета", го съди


"Лошото момче" Кирьос го закъса - жената, обвинил, че е изпила "700 питиета", го съди
Снимка: Getty Images

1297 0

Известният австралийски тенисист Ник Кирьос си навлече големи проблеми, след като очаквано бе заведено дело срещу него. "Лошото момче" на тениса се прояви с обвинение към фенка на финала на Уимбълдън, която обвини в изпиването на "700 питието", довели до нетрезво състояние.

Така Анна Палус е решила да заведе дело срещу 27-годишния спортист. Според защитата й, Кирьос е отправил "безразсъдни и напълно неоснователни обвинения", които са нарушили репутацията й.

"Това не само ми причини значителна вреда през деня, което доведе до моето временно отстраняване от корта, но фалшивото твърдение на г-н Кирьос беше излъчено по телевизията и достигна до милиони хора по целия свят, причинявайки на мен и семейството ми значителни щети и страдания", обяви Палус.

Въпросният инцидент се разигра по време на финала на "Уимбълдън", който австралиецът загуби в четири сета от Новак Джокович. При едно от спиранията на играта Кирьос се оплака на съдията, че фен на трибуните не спира да му говори, дори по време на разигравания - нещо, което е напълно забранено от правилника.

Съдията помоли Кирьос да посочи човека, който създава проблеми, при което австралиецът заяви: "Онази с роклята, която изглежда все едно е изпила 700 питиета, брат!"

Палус заяви, че е посетила финала с майка си и се надява, че ще може да подпомогне благотворителна кауза, ако спечели делото.

"Надявам се, че г-н Кирьос ще оцени щетата, която нанесе на мен и моето семейство и ще се съгласи на разумно решение. Ако той не приеме предложението на моите адвокати, аз съм решена да го съдя до последната възможна инстанция", добави фенката.

Припомнете си случилото се във ВИДЕОТО!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички