Незабравимата реакция на Меси, когато за първи път зърна Роналдо (ВИДЕО)


Незабравимата реакция на Меси, когато за първи път зърна Роналдо (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

18756 0

Съперничеството между Лионел Меси и Кристиано Роналдо ще остане незабравимо за футболната история и е определящо за редица моди и тенденции в спорта през 21-ви век. 

Двамата са се изправяли един срещу друг 36 пъти, като това са срещите им във всички турнири между сезон 2007/08 и началото на календарната 2023-та година. 

Те са се срещали както на клубно, така и на национално ниво, а част от срещите с участието на двамата остават незабравими. Такава обаче остава и първата им битка, която е през 2008-а година в турнира за Шампионска лига.

Тогава Барселона приема Манчестър Юнайтед в първия полуфинал между европейските грандове, завършил в крайна сметка при нулево равенство, докато двамата си съперничат близо час, тъй като Меси бива заменен в 61-вата минута.

Незабравим спомен остава реакцията на младия аржентинец, който видимо се радва да види бъдещия си в онзи момент вечен съперник в тунела на "Камп Ноу". Меси не пропуска веднага да се доближи до португалеца и двамата разменят приятелска прегръдка през парапета. 

Вижте кога се очаква Лионел Меси да се завърне в игра!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички