След интервюто с Кристиано Роналдо: Пиърс Морган забрави за Меси и намери новите си жертви


След интервюто с Кристиано Роналдо: Пиърс Морган забрави за Меси и намери новите си жертви
Снимка: Getty Images

3627 0

Известният британски журналист - Пиърс Морган, който е голям почитател на световната суперзвезда - Кристиано Роналдо, определено не може, без да е въвлечен в скандал.

След експлозивното си интервю, което направи с Роналдо, Пиърс Морган намери новите си две жертви, които непрестанно "ухажва" с индиректни нападки, благодарение на социалната мрежа Twitter. Става дума за отцепилите се от кралското семейство във Великобритания - принц Хари и Меган Маркъл.

По време на Световното първенство в Катар Морган редовно възхваляваше Кристиано Роналдо и нападаше Меси в социалните мрежи, но изглежда фокусът му сега се е насочил другаде.

Съвсем наскоро излезе документалната серия, която разказа за трудностите на принц Хари и Маркъл, след като решиха да предадат титлите си и да се откажат от наследство. Мнозина смятат, че това е ПР трик, с който те да си спечелят симпатии, а изглежда Морган е един от тях.

"И така, да обобщим... Меган и Хари обвиниха кралскoто семейство в расизъм в интервюто си за Опра. Сега Хари казва, че това е лъжа на британската преса. Той се похвали в книгата си, че е убил 25 талибани. Сега казва, че това също е лъжа на британската преса. Дали е глупав, заблуден или страда от амнезия?" - това е един от малкото му постове, с които показва нехайството си към "отцепниците".

Припомняме, че малко преди старта на Мондиал 2022 бе излъчено интервюто на Морган с Роналдо. Там португалецът разкритикува сериозно управата на "червените дяволи", а малко след това двете страни се разделиха по взаимно съгласие.

Най-различни източници смятат, че Роналдо е близък приятел с Морган и двамата много често са вечеряли заедно, когато португалецът се подвизаваше на Осторва.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Къде Ал Насър настани Роналдо и неговата свита.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички