"Роналдо е виновен"! Легенда на Ливърпул разкри ужасното влияние на португалеца в Манчестър Юнайтед


"Роналдо е виновен"! Легенда на Ливърпул разкри ужасното влияние на португалеца в Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

2202 0

Легендата на Ливърпул - Джон Барнс, разкри, че две от звездите на Манчестър Юнайтед - Джейдън Санчо и Маркъс Рашфорд, са претърпели спад във формата си и причината за това е бившата суперзвезда на тима Кристиано Роналдо.

Легендарният португалец скъса договора си с "червените дяволи" през ноември след редица скандали между него и клуба. Споразумението бе взето след скандалното интервю на голмайстора пред Пиърс Моргън, в което той съсипва от критики бивши и настоящи играчи, треньори и ръководство на английския гранд.

Липсата на сериозен интерес от европейските клубове наложи Роналдо да изненада, приемайки рекордната оферта на саудитския Ал Насър. Там той ще получава около 200 млн. евро годишно. 

"Имаш Санчо, който тепърва ще се завръща. Бих искал да видя как му се дава възможност да възроди кариерата си в Манчестър Юнайтед. Мисля, че Роналдо имаше много негативен ефект върху играчите, докато беше там. Само присъствието му. Много футболисти дръпнаха назад, заради него и влиянието, което имаше", коментира Барнс пред "Bonus Code Bets", споделяйки още мисли за Санчо и Рашфорд.

"Радвам се, че Рашфорд и Санчо сега ще получат възможността да покажат какво могат. Когато отидеш в клуб и не започнеш добре, е наистина трудно. Особено при 80 млн. паунда. Санчо има голям потенциал и се надявам да бъде наложен в отбора скоро.

Надявам се, че феновете ще им окажат подкрепа, защото Санчо има сериозен потенциал. Разликата с Рашфорд е, че той игра добре няколко години в клуба. Той е местно момче. Така че, дори когато има лек спад, той има тази подкрепа от привържениците. Има лукса те да му дадат втори шанс", завърши Барнс.

Ето с какво постижение Роналдо все още "тормози" Висшата лига

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички