"Ще кажа на децата си"! Треньор в Ал Насър разкри интересна случка с Кристиано Роналдо


"Ще кажа на децата си"! Треньор в Ал Насър разкри интересна случка с Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images

2729 0

Асистент-треньорът в Ал Насър - Стефан Жобар, разкри, че новата суперзвезда в отбора - Кристиано Роналдо, му е направил страхотно първо впечатление.

След като се раздели по скандален начин с Манчестър Юнайтед, легендарният португалец изненада всички, подписвайки договор с продължителност 2.5 години със саудитския клуб. Той ще му носи около 200 млн. евро годишно, но пък ще го остави далеч от футбола в Европа.

Това обаче не е проблем за хората в Близкия Изток, които все още са в еуфория от пристигането на един от най-великите футболисти в историята. Така се чувства и Жобар, който разкри любопитни случки с голмайстора, които ще помни цял живот.

"На тренировки Кристиано Роналдо направи грешка и му казах, че беше нужно само да докосне топката. Той вдигна палец и каза 'Добре, тренер', а аз почувствах как този земен човек искаше да се представи на игрището", коментира специалистът и продължи с друга случка.

"На тренировки подадох топката на легендарния Кристиано Роналдо и той вкара. Тогава отидох до него и му благодарих, че реализира и че сега мога да кажа на децата си за това", допълни още той.

Ето кога се очаква да е дебютът на Роналдо с Ал Насър

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички