Майк Тайсън готов да прегази Джейк Пол срещу скандална сума (ВИДЕО)


Майк Тайсън готов да прегази Джейк Пол срещу скандална сума (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

11717 0

Историята на бокса в тежка категория познава десетки шампиони. Един от тях обаче се превърна в истински любимец на публиката и е считан за най-добър за всички времена. Не славещият се с висок ръст, но компенсиращ с изключителна агресия и дух Майк Тайсън бе страшилище за всеки. 

Днес, на 55-годишна възраст, шампионът е готов да се завърне на ринга. Далеч по-младият 25-годишен ютубър - Джейк Пол, предизвика легендата по-рано през изминалата 2021. 

Тайсън първоначално отхвърли предложението на интернет сензацията, като през януари дори обясни, че може би никога повече няма да се качи на ринга. Днес обаче Тайсън обяви при какви условия ще се завърне отново на ринга срещу Пол. 

1 000 000 000 (един милиард) долара. На толкова Тайсън оцени евентуален двубой с младата ютуб звезда. В своя подкаст, Майк коментира въпроса с нашумялото предложение на Джейк Пол.

"Ей, нямам никакви пари, къде е ш****ият договор? Не съм чувал нищо по въпроса. Слушай, пуша с него от цяла вечност, дори сме взимали гъби заедно. Никога обаче не съм чувал за такова нещо.

Не много отдавна на един купон бях с него в Сейнт Барс, никога не ми е казвал за това. Никога от никого не съм го чувал, разбрах го от вас, момчета. Трябва да вземем повече, човече. Имаме синеок, с руса коса, тази простотия е много скъпа, трябва да вземем повече пари, човече", каза Тайсън. 

Това изказване бе по повод предложението за награда от 50 млн. долара при евентуален мач. На въпрос за колко е готов да срещне Джейк Пол, Тайсън отговори: "Милиард долара".

Целият подкаст на Тайсън вижте под видеото, а след това може да се насочите към притеснителната история как Майк Тайсън пребил 7 проститутки, докато е пиян и надрусан, като това е било и най-ниската точка в неговия живот. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички