Любимото в бокса на Майк Тайсън: Още по-добро на забавен кадър (ВИДЕО)


Любимото в бокса на Майк Тайсън: Още по-добро на забавен кадър (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

12047 0

Любимата комбинация на една от най-големите легенди в цялата история на бокса - Майк Тайсън, набира все по-голяма популярност в социалните мрежи в последно време. Тя обаче е представяне по по-различен начин - на забавен кадър.

Най-младият световен шампион в историята на този спорт винаги е обичал комбинацията от лява кука в тялото + ляв ъперкът в брадичката. А тази убийствена комбинация почти винаги завършваше по един и същ начин - съперник на земята.

Изпълнението е наслада за окото на всеки любител на бокса, но какво се случва, ако го наблюдаваме на забавен кадър? Така още повече се вижда с какво майсторство Майк Тайсън е усъвършенствал точно тези си движения.

Видеото започва с кадри как Тайсън тренира тази си техника с легендарния треньор Къс Д'Амато. Впоследствие идва ред на това как Тайсън го прилага в сблъсък срещу Джеси Фъргюсън, който отскача от въжетата, преди да се озове на земята в агония. Вижте кадрите по-долу в този материал.

Наскоро пък се разпространиха и редки кадри от 1982-ра: На тях се вижда мощта и яростта на 16-годишния Майк Тайсън (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички