Качество, не количество: Майк Тайсън получава 20 удара, но приземява съперник с 1 (ВИДЕО)


Качество, не количество: Майк Тайсън получава 20 удара, но приземява съперник с 1 (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

29342 0

Майк Тайсън завинаги ще остане в историята като един от най-легендарните боксьори за всички времена. Железния Майк се славеше не само с изключително тежки и мощни ръце, но и с изумително движение с глава. Освен всичко друго той имаше и доста здрава брадичка.

Най-младият световен шампион в историята на бокса бе един от най-безпощадните спортисти. Той нокаутира 21 от 23-те си опоненти още преди да е навършил 19 години. Една от първите му срещи е с Ектор Мерседес в Ню Йорк през 1985 година.

Тогава той го нокаутира още в първия рунд, а след това прави същото и с Тревор Сингълтън една година по-късно. Тайсън бе истинско мъчение за всеки съперник със своята здравита, невероятна скорост, точност и страхотен тайминг.

Тайсън можеше да поема солидно количество удари без това да му повлияе, а след това да нанесе решаващ удар и да приключи всичко. Такъв бе случаят с Реджи Грос през 1986 година, когато всъщност той успява да нанесе доста попадение в Тайсън.

В социалните мрежи се появи видео именно от този мач и на него се вижда как Тайсън получава 20 удара от своя опонент, но накрая успява да вкара един точен и да приключи срещата на секундата. Можете да видите кадрите по-долу в материала.

Наскоро бе направено специално ВИДЕО: Любимото на Майк Тайсън - още по-добро на забавен кадър!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички