"Мача на надеждата" НА ЖИВО по ТВ: Къде да гледаме благотворителния мач?


"Мача на надеждата" НА ЖИВО по ТВ: Къде да гледаме благотворителния мач?
Снимка: БГНЕС

12215 0

Днес, 6 септември (сряда) ще се проведе дългоочакваният "Мач на надеждата", организиран от бившия капитан на националния отбор по футбол на България Стилиян Петров и неговата фондация в подкрепа на хората, борещи се с онкологични заболявания.

Двубоят, насрочен за 17:00 часа на Националния стадион "Васил Левски", се явява благотворителна инициатива, като събраните средства ще бъдат дарени за нуждите на хора с онкологични заболявания в България. Те ще бъдат разпределени както между болници в страната, така и за подпомагането на хора, които се борят с тежкото заболяване.

За спортното събитие в центъра на родната столица се събраха международни звезди и такива от България, като Стилиян Петров ще участва в срещата и за двата тима в различните полувремена.

От отбора на чужденците ще играят Алан Хътън, Ашли Йънг, Гарет Бари, Гари Кейхил, Джеймс Колинс, Джо Коул, Карл Икеме, Коло Туре, Луис Гарсия, Максуел, Неманя Видич, Ричард Дън, Робер Пирес, Рой Кийн, Флоран Малуда, Хенрик Ларсон, Шей Гивън и Юри Джоркаеф, както и най-известните фрийстайлъри във футбола - Били Уингроув и Джеръми Линч. 

Българският тим включва Александър Тунчев, Валери Божинов, Велизар Димитров, Владимир Манчев, Георги Пеев, Даниел Боримиров, Димитър Бербатов, Димитър Иванков, Здравко Здравков, Ивайло Петков, Илиан Илиев, Илия Груев, Илиян Стоянов, Красимир Балъков, Мариян Христов, Мартин Петров, Милен Петков, Михаил Александров, Наско Сираков, Радостин Кишишев, Росен Кирилов, Христо Йовов, Христо Стоичков и Христо Янев. 

"Мача на надеждата" ще може да гледате и пряко по ТВ! Благотворителният двубой ще бъде излъчен на живо в ефира на bTV Action!

Вижте какво коментира Димитър Димитров - Херо за "Мача на надеждата" пред SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички