Похвално: БФС купи 100 билета за "Мача на надеждата" и ги дари на таланти


Похвално: БФС купи 100 билета за "Мача на надеждата" и ги дари на таланти
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1747 0

Българският футболен съюз се отличи с голя жест в двойна показа на обществото. Те са закупили 100 билета за предстоящия благотворителен "Мач на надеждата" на стадион "Васил Левски" утре, 6 септември, от 17:00 часа.

Още по-хубавото в случая е, че централата на футбола ни е предоставила тези пропуски на най-талантливите проектонационали до 15 години от Софийска област. Децата ще имат възможност да гледат събитието, в което ще участват бележити родни и чужди футболисти от близкото минало.

Талантите ще могат да влязат с придружител. Средствата са преведени на фондацията на Стилиян Петров, която организира "Мача на надеждата". Средствата от събитието ще отидат в полза на онкоболните в България.

Ден по-късно националният отбор на България приема Иран на стадион "Христо Ботев" в Пловдив, като в този мач стартира кампанията "България за пример". Тя ще поощрява отговорното и коректно поведение на привържениците с дарения за различни благотворителни каузи.

Междувременно, продажбата на билети не върви добре, а участник в мача отправи призив.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички