Стилиян Петров: С едно идване на стадиона, с един билет можете да дадете шанс на този, който се бори


Стилиян Петров: С едно идване на стадиона, с един билет можете да дадете шанс на този, който се бори
Снимка: БГНЕС

1646 0

"Мачът на надеждата" започва след часове. Малко преди това организаторът Стилиян Петров даде интервю, в което говори за предстоящата среща. Стенли призна, че почти всеки от повиканите участници знае колко е важна тази кауза за него и е имал близък, който да се е борил с тази болест.

"Може би 70-80 процента от тези футболисти и звезди, които ще играят, са участвали и други мои събития и са видели за какво се борим, какво искаме да постигнем и какво искаме да дадем на всички хора, които се борят. Така, че там нямаше много молитви. Просто всеки един знае колко е важна тази кауза за мен.

Всеки един от нас е имал член на семейството си, приятел или познат, който се е борил с такава болест и знае колко трудно и как променя живота" - започна Петров пред БНТ.

Бившият капитан на националния ни отбор заяви, че всяко идване и всеки билет може да даде шанс на този, който се бори, да получи лъч надежда и подкрепа.

"Някои от нас успяват, други не успяват. Но ние се опитваме да си подпомагаме, да се поддържаме, да бъдем позитивни в най-трудните моменти. С едно идване на стадиона, с един билет можете да дадете шанс на този, който се бори, да получи лъч надежда и подкрепа" - завърши Стенли.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички