Какво е състоянието на Петър Хубчев? Стилиян Петров с добри новини


Какво е състоянието на Петър Хубчев? Стилиян Петров с добри новини
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

5752 0

Бившият български футболист и организатор на "Мача на надеждата" - Стилиян Петров, обяви на пресконференция, че Петър Хубчев, който щеше да бъде част от зрелището, боледува от коварна болест и ще пропусне събитието.

Състоянието на Хубчев

Пред "bTV" Петров заяви, че всичко върви добре за Хубчев и посочи, че на 6 септември, когато ще се състои мачът, ще бъде показана съпричастност към специалиста.

"Всичко върви както трябва в последните няколко месеца. Той показва невероятен характер. Силен е, продължава да се бори и това е най-радващото. На 6 септември ние ще покажем нашата съпричастност към човек, който винаги сме ценили", заяви Петров.

"Един от моите идоли е той. Както и на много други хора. Винаги казвам, че тази коварна болест не подбира, независимо кой си, какъв си, какъв ти е статусът. Ще бъде един много специален за всички момент. Да покажем на Петьо Хубчев, че сме с него".

"Ще има специални фланелки за двата отбора. И за Петьо има фланелка, която ще е в съблекалнята и ще бъде подарена на човек, който той е избрал. В петата минута мачът ще бъде прекъснат, ще има аплодисменти и някой от нас, от българския отбор ще каже няколко думи за Петър".

"Комуникираме постоянно. Той ще разкаже през какво е преминал, когато събере сили. В момента е в добро състояние и настроение. Вчера се чухме. Прибираше се от разходка, беше щастлив. След преживяното в последните месеци, той се усмихва и продължава да се бори", добави още Петров.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Левски подкрепи Петър Хубчев в борбата му с коварната болест.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички