Участник в "Мача на надеждата": Продажбата на билети не върви, нека напълним стадиона!


Участник в "Мача на надеждата": Продажбата на билети не върви, нека напълним стадиона!
Снимка: facebook.com/thestiliyanpetrovfoundation

4940 0

Бившият футболист на ЦСКА и Левски - Илиан Стоянов-Коловати, обяви, че продажбата на билети за "Мача на надеждата" не върви. Събитието в София е утре, 6-и септември, от 17:00 часа. Живеещият в Япония бивш защитник призова все пак стадионът да се напълни заради голямата кауза на Стилиян Петров.

"За първи път се прави такова събитие в България. Похвално за Стилиян! За жалост, дочувам, че продажбата на билети не върви. Имам един апел към всички фенове – не само ултрасите на отборите, но и обикновените хора. Поне в деня на мача, ако напълним стадиона, ще съм най-щастливият човек! Това е една кауза за спасяването на човешки животи", коментира Стоянов пред bTV.

"Тук не става въпрос, че са дошли световни суперзвезди. Важна е каузата, заради която сме тук всички. Апелът ми е, ако може, да се напълни стадионът, за да помогнем на повече хора. Каузата е най-важна. Явно хората не могат да го разберат", допълва той.

Коловати разкри, че Петров му се е обадил относно събитието през март и той веднага е казал, че ще го подкрепи. Казва, че е готов да играе 90 минути, тъй като тренира и е във форма.

"Със Стилиян се познаваме от дълги години – още от младежкия национален отбор. Заедно влязохме и в мъжкия, Херо ни взе. По лагери сме били много в една и съща стая. Хора като него рядко се намират. Не само като човек, но и като приятел – готов да помогне на всички, ако може.

Интересен ли ви беше този материал? Ако да – последвайте ни във Viber за още пикантни новини около спорта!

Той има вродени качества на лидер. Такъв не ставаш, такъв се раждаш. Това много му помага. Лъчезарен човек е, винаги усмихнат. Където и да е играе, навсякъде си е спечелил доверие", каза още Илиан Стоянов. А ето как можете да подпомогнете каузата на Стилиян Петров. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички