Тъжен е краят на връзката на Шарапова и Григор Димитров - вижте разказа на Маша


Тъжен е краят на връзката на Шарапова и Григор Димитров - вижте разказа на Маша
Снимка: Getty Images/Guliver

6361 0

Григор Димитров и Мария Шарапова са станали жертва на една от най-честите любовни драми - "правилният човек, грешното време". Поне това смята рускинята, която в своята автобиографична книга разказва за края на връзката ѝ с българския тенисист.

"Наскоро Григор ми каза, докато говорихме по телефона, след каато бе стигнал полуфиналите на Аустрелиън Оупън, че едно от най-лошите неща в живота е, когато имаш правилното нещо в грешния момент. Това ме накара да се замисля за една вечер, която прекарахме заедно преди Уимбълдън през 2015", пише Шарапова за турнира, който сложи начало на падението на Гришо в ранглистата.

"Той бе достигнал полуфиналите през предишната година, побеждавайки Анди Мъри и губейки в четири сега от Новак Джокович в този кръг. Той извади книга, която Уимбълдън подготвя за предишните турнири. Тихо разлисти страниците на книгата докато намери моя снимка, в неговата ложа, гледайки неговия мач.

Той ме погледна, тъжен, мисля, че имаше сълзи в очите му. "Видя ли това? Това значи всичко за мен. Да те видя в моята ложа до майка ми", продължава разказът на Мария.

"Тогава, в този момент, емоционалното привличане, с което се борих, стигна до своя край. Знаех, както и той, че не мога да бъда този човек в този момент от моя живот. Трябваше да се фокусирам, да се подготвям за моите собствени мачове, моите собствени триумфи и загуби, на най-голямата сцена в кариерата ми. Гледах мача му този ден само защото бях загубила рано в тези турнири. Така че неговият хубав спомен бе лош мой. Това, което значеше всичко за мен се бе случило само защото бях загубила. Както той каза, може да имаш правилното нещо, но може да дойде в грешно време", пише рускинята.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички