СНИМКА: Григор ще играе срещу Медведев с българския герб на ракетата си

Първата ракета на България Григор Димитров може да е в трескаво очакване на първия си полуфинал на US Open, но не забрави, че родината му празнува много важен ден днес - Деня на Съединението. Тенисистът използва профила си в Туитър, за да поздрави всички свои последователи по случай празника.

"Честит Ден на Съединението", написа спортната звезда на България, като добави снимка към поста си. На нея се вижда ракетата, с която най-вероятно ще играе тази вечер българско време срещу Даниил Медведев. Тя е украсена с герба на България и с красив надпис на неговото име.

Ето кое е едно от големите предимства на Димитров над Медведев

Макар да влиза в мача като нефаворит и от 78-ата позиция в световната ранглиста, Григор Димитров има едно ясно предимство срещу съперника си в по...

Димитров не за първи път играе с такава ракета на важен турнир. Такъв бе случаят и на Мастърса в Париж през 2018 година. Възможно е звездата да има тази практика във всеки турнир, на който участва, но това знаят само хората, които са най-близо около него. А какво предупреждение отправиха към Григор преди мача вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!