Огромно признание - Световната купа в Банско е абсолютен феномен


Огромно признание - Световната купа в Банско е абсолютен феномен
Снимка: Guliver/GettyImages

1047 0

Треньорът на Радослав Янков - Георги Атанасов, е изключително доволен от проведената Световна купа по сноуборд в Банско днес и, разбира се, от победата на своя възпитаник в паралелния слалом.

Това беше първа победа за носителя на кристалния глобус през сезона, като тя дойде и в историческия първи старт на родна земя. Оказва се, че всички са възхитени от условията и се надяват Банско да фигурира в календара за години напред.

"След края, когато се отпускаме и емоциите ни завладяват, мога да кажа, че след това, което се случи днес, чувството е невероятно. Смятам, че наистина имахме една перфектна организация", каза треньорът.

"Състезанието протече много добре, трасето беше отлично подготвено. Всички колеги ни поздравяват и ни казват, че такова състезание не е имало през този сезон и това е може би най-добрата Световна купа, поне за тази година", отбеляза Георги Атанасов.

Той благодари и на колегите си от екипа, които се грижеха за подготовката на Радослав Янков. Той е сигурен, че и публиката, и журналистите в България са се убедили колко е красив сноубордът, колко сериозен е интересът към този спорт и колко е високо нивото.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички