Силвано Пранди отговори на атаката на Георги Братоев


Силвано Пранди отговори на атаката на Георги Братоев
Снимка: https://www.cev.eu/PhotogalleryArchive.aspx

5353 0

Селекционерът на националния отбор по волейбол на България Силвано Пранди коментира изказването на разпределителя Георги Братоев след отпадането на тима ни от Европейското първенство. Тимът ни се отпадна от Словения в 1/8-финалите, след което Братоев написа:

"Много моля да има възрастова граница за хората ,които ръководят отбори , какъвто и да било спорта доказано след 70 деменцията засяга доста голям процент от хората!!!" (б.р. - текстът е без редакторска намеса).

"Не знам за какво става въпрос, но като цяло "амнезия" или "деменция" на италиански значи, че понякога забравяш нещо. Но кой е толкова перфектен, че понякога да не забравя. Има ли такъв човек някъде по света, който да помни всичко. Не мога да коментирам. Не знам какво точно е имал предвид.

Физически Георги Братоев не беше в кондиция да бъде разпределител на този отбор. И това бе видно за всички. Срещнаха ме приятели по света и колеги треньори на други национални отбори. Те се чудеха как така съм взел подобен състезател в толкова слаба физическа форма", сподели Силвано Пранди по въпроса.

А дали отново ще видим капитанът Виктор Йосифов и либерото Теодор Салпаров в националния отбор ще откриете в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички