Георги Братоев атакува Пранди след провала на Евроволей 2019

Разпределителят Георги Братоев, който допреди няколко месеца бе част от националния отбор на България, изригна по повод слабото представяне на тима на Евроволей 2019. Той направи изказване във Фейсбук, с което, изглежда, целеше да засегне селекционера на "лъвовете" Силвано Пранди.

"Много моля да има възрастова граница за хората, които ръководят отбори, в какъвто и да било спорт! Доказано! След 70 деменцията засяга доста голям процент от хората!!!", написа Братоев, след като България загуби втория гейм срещу Словения в 1/8-финалния двубой, който се игра в Любляна. В крайна сметка, тимът ни отстъпи с 1:3 и отпадна от Евроволей 2019.

Треньорът на Италия: България, ако играе на максимума, показва много качествен волейбол

Селекционерът на Италия Джанлоренцо Бленджини се изказа много ласкаво за съперника на своя тим на Евроволей 2019 тази вечер - България. Двата тим...

Преди 2 месеца италианецът освободи Георги Братоев, както и Валентин Братоев, Николай Николов и Николай Учиков от националния отбор. През ноември треньорът ще навърши 72 години. А каква бе обявената от Пранди цел на Евроволей 2019 вижте в този материал. 

Още по темата

Please select answer!