Ясно е в кой ден започват Григор Димитров и Вики Томова на Australian Open


Ясно е в кой ден започват Григор Димитров и Вики Томова на Australian Open
Снимка: Getty Images

2905 0

Почти настъпи дългоочакваният момент за всеки фен на тениса - първият за годината турнир от Големия шлем (Australian Open) започва в понеделник, 17 януари. Както е известно, България ще бъде представлявана от Григор Димитров и Виктория Томова - първите ни ракети съответно при мъжете и при жените.

Родният фен обаче ще трябва да почака една идея по-дълго, за да види Гришо и Вики, тъй като стана ясно, че състезанието ще бъде започнато от горните половини на схемата, докато нашите ракети се намират в долната, което отлага с малко мачовете им.

Григор Димитров и Виктория Томова ще излязат на кортовете във вторник, 18 януари. Както е известно, Гришо ще се изправи срещу чеха Иржи Лехечка, който мина през квалификациите, за да си осигури място в основната схема, докато Томова, която също мина през квалификациите, ще играе срещу Ализе Корне.

Димитров не се е изправял до този момент срещу 20-годишния младок, който дебютира на турнир от Големия шлем при мъжете и изобщо на състезание от ATP, докато Томова и Корне са се срещали и преди, а българката е печелила. Научете повече за съперника на Димитров на старта в Australian Open - Лехечка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички