Григор Димитров - Хуберт Хуркач по ТВ: Къде да гледаме 1/8-финала?


Григор Димитров - Хуберт Хуркач по ТВ: Къде да гледаме 1/8-финала?
Снимка: Getty Images

3607 0

В днешната сряда (15 февруари) Григор Димитров (№28) ще се изправи срещу 10-ия в световната ранглиста - Хуберт Хуркач, в мач от осминафиналите на турнира от сериите АTP 500 в Ротердам

В откриващия си двубой в Нидерландия Григор записа чиста победа над руснака Аслан Карацев, докато вчера Хуркач надви испанския ветеран Роберто Баутиста Агут след тежка тричасова битка - 7:5, 6:7 (7), 7:6 (4).

Хуркач и Димитров имат два мача помежду си, като и двата бяха спечелени от най-добрата ни ракета. Гришо взе трисетовите битки на четвъртфиналите в Индиън Уелс (2021) и Монте Карло (2022).

Победителят от сблъсъка между българина и поляка може да срещне втория в схемата Андрей Рубльов на 1/4-финалите в Ротердам!

*Двубоят е насрочен за трети на Корт 1, където програмата започва в 12:00 ч. (българско време). Това означава, че Димитров и Хуркач ще излязат на корта след 15:30 часа! Мачът ще бъде излъчен ПРЯКО в ефира на "Max Sport 1". Ако нямате възможност да го гледате, следете развоя на Григор Димитров - Хуберт Хуркач НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички