България - Белгия по ТВ: Къде да гледаме Григор Димитров срещу Давид Гофен?


България - Белгия по ТВ: Къде да гледаме Григор Димитров срещу Давид Гофен?
Снимка: Getty Images

2150 0

България дебютира на новосформирания турнир по тенис United Cup, противопоставящ отбори, сформирани по държави. След като родните представители премериха сили с Гърция, сега за Григор Димитров и компания предстои сблъсък с Белгия.

Дуелът от група А се открива в 04:00 часа българско време (10:00 часа местно време - в Пърт) със среща между дамите. От българската страна ще бъде Изабела Шиникова, която ще премери сили с Алисън ван Ойтванк.

След този двубой следва и кулминацията в сблъсъка между България и Белгия - мачът между първите ракети на двете страни, който ще противопостави добре познаващите се Григор Димитров и Давид Гофен (очаква се да започне около 05:30-06:00 часа българско време).

Двамата са се изправяли общо 12 пъти един срещу друг, като първият случай е през 2010 година. Българинът има впечатляващо превъзходство в това съперничество - цели 10 победи срещу едва 2 на сметката на белгийския представител.

Припомнете си как Григор Димитров изпусна световния номер 4 Стефанос Циципас на старта на United Cup.

В сблъсък номер 13 ще се надяваме на нов успех за хасковлията. Турнирът United Cup се предава пряко по каналите на Max Sport (единствено по Max Sport 4 не се излъчва - по останалите три можете да наблюдавате всички най-интересни дуели от състезанието).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички