Надал не е притеснен от колебливата си форма на клей


Надал не е притеснен от колебливата си форма на клей
Снимка: Getty Images/Guliver

890 0

Световният номер 2 Рафаел Надал сподели, че не отдава твърде голямо значение на трите загуби, които записа на клей в последните седмици. Надал обикновено доминира на турнирите преди началото на Ролан Гарос, но отпадна на полуфиналите в Монте Карло, Барселона и Мадрид, където вчера бе победен от Стефанос Циципас.

"Мисля, че това, което се случва сега, е по-нормално, отколкото това, което се случваше в последните 14 години. Мисля, че имам доста тенис пред мен и ще имам възможността да спечеля тези турнири, които тази година не успях. Важното е да бъда здрав и да играя на високо ниво. Все още ми остават два турнира на клей, така че ще видим какво ще стане там", коментира Надал.

"В предишните години успявах да печеля много титли на клей, но тази година не е така, въпреки че съм близо. Винаги съм приемал победите и загубите естествено. Не играх достатъчно добре, за да спечеля мача и затова загубих", каза Рафа след поражението на Циципас. За Надал предстои участие на Мастърса в Рим, където ще срещне Жереми Шарди или Ришар Гаске в откриващия си мач. Какво шокиращо признание за Рафа направи чичо му миналата година вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички