Нови 2 канала ни бомбардират със спорт


Нови 2 канала ни бомбардират със спорт
Снимка: Guliver/Getty Images

2004 0

Мобилният оператор Мтел стартира новите си спортни канали, с които ще се опита да пребори конкуренцията на утвърдените играчи на българския пазар. Потребителите ще имат възможността да се абонират за "Мтел Спорт 1" срещу 1.99 лева, а срещу 2.99 лева месечно ще получава и "Мтел Спорт 2" и "EDGEsport".

Sportlive.bg припомня, че през лятото имаше очаквания операторът да излъчва в собствените си канали английската Висша лига, това не се случи и вместо нея са закупени други шест шампионата от Европа и света.

Това са холандското първенство, руското първенство, украинското първенство, индийското първенство и набиращата популярност китайска Суперлига. Освен тях ще се излъчват предавания от Барселона ТВ, Байерн ТВ и Аякс ТВ, както и плажен футбол.

Футболът обаче няма да е единственият спорт в ефира - от моторните ще се излъчват MotoGP, NASCAR Sprint Cup, FIA World Rallycross Championship, Speedway Wolrd Championship и V8 Supercars.

Евролигата по баскетбол също ще е на разположение на феновете, а за любителите на бойните спортове изборът е богат - UFC, AIBA Boxing и WSOF двубоите по ММА, където се подвизава и Благой Иванов - Багата.

Тенисът ще бъде в ефира по време на турнирите от сериите АТР 1000, 500 и 250, а Националната хокейна лига също се завръща след дълго отсъствие именно в каналите на Мтел.

От волейболната програма ще се излъчва "Световната лига при жените" и световното клубно първенство, а ще може да гледаме и "Диамантената лига" по лека атлетика. Най-големите турнири по голф също ще са в ефира на въпросните канали, както и отделни предавания за бикоборство и колоездене.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички