Шефът на Ферари: Досега щяхме да сме преподписали с Хамилтън


Шефът на Ферари: Досега щяхме да сме преподписали с Хамилтън
Снимка: Instagram

1305 0

Ръководителят на отбора на Ферари във Формула 1 Матиа Биното заяви, че ако бе на мястото на колегата си от Мерцедес Тото Волф, вече щеше да е преподписал с 6-кратния световен шампион Люис Хамилтън. Коментарите на Биното в италианското издание ‘La Stampa’ бяха отгоовор на казаното наскоро от Волф по адрес на напускането от Ферари на Себастиан Фетел.

Австриецът бе изненадан от факта, че „черните кончета“ са позволили на бившия световен шампион да си тръгне в края на годината преди да са видели как ще се представи той през предстоящия сезон. Поради тази причина Волф не смята да преговаря с Хамилтън за нов договор преди началото на настоящия сезон. „Радвам се, че в Мерцедес винаги имат мнение за нас. Аз също съм изненадан, че те не са подписали нов договор с Люис Хамилтън, ние щяхме да го направим много по-рано“, заяви Матиа Биното.

Италианският инженер даде обяснение и за потвърждението за напускането на Себастиан Фетел толкова рано през годината. Ферари реагира бързо, като замени 4-кратния световен шампион с Карлос Сайнц. „Решихме да направим така, тъй като искаме всичко в нашите взаимоотношения със Себастиан да бъде прозрачно. Трябва да мислим за неговото бъдеще и нямаше как да забавим решението. Изборът ни по отношение на него беше правилен“, добави Биното. А ето кой отбор отказа да привлече Себастиан Фетел през следващия сезон.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички