Люис Хамилтън учтиво отказал предложение на отбора на Ферари


Люис Хамилтън учтиво отказал предложение на отбора на Ферари
Снимка: Getty Images

1988 0

Седемкратният световен шампион във Формула 1 - Люис Хамилтън, продължава да води преговори за нов контракт с Мерцедес, тъй като настоящият му изтича след края на сезон 2023. Италиански журналист пък разкри, че британецът наскоро е отказал предложение на Ферари.

Какво всъщност се е случило?

Лео Турини, известен италиански журналист, наскоро написа в своя блог, че Люис Хамилтън е бил директно потърсен от Джон Елкан - президентът на Ферари. Той също така съобщи, че 38-годишният пилот учтиво и с много уважение е отказал предложението на боса на "черните кончета".

Тъй като договорът на Хамилтън с Мерцедес изтича в края на 2023 година, има много новини и слухове около него. Въпреки че той е верен на "сребърните стрели" от доста време, двете страни не са обявили официално удължаване на контракта.

Към момента Люис Хамилтън все още е лоялен на Мерцедес. Очакванията са, че той ще продължи да се състезава за отбора, с който спечели 6 световни титли, но поради забавянето с преговорите има и скептично настроени фенове, които смятат, че британецът ще продължи другаде.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Хамилтън не вярва, че може да стигне Макс Верстапен през този сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички