Люис Хамилтън отново се оплака: В Мерцедес не можем да се мерим с Макс Верстапен


Люис Хамилтън отново се оплака: В Мерцедес не можем да се мерим с Макс Верстапен
Снимка: Getty Images

2007 0

7-кратният световен шампион във Формула 1 - Люис Хамилтън, направи коментар за това дали може неговият Мерцедес да спре тоталната доминация на Макс Верстапен и Ред Бул през настоящия сезон.

На пресконференцията, преди началото на състезателния уикенд на "Спа" в Белгия, Люис Хамилтън беше попитан дали "сребърните стрели" ще спечелят състезание през кампанията.

"В момента? Не съм съвсем сигурен, че можем да се мерим с Макс Верстапен. Имаше моменти в последното състезание, когато беше с 0,8 секунди по-бърз от всички в една обиколка, но разбира се, никога не казваме никога", заяви пред медиите Хамилтън.

Доминацията на Ред Бул и Макс Верстапен достигна нови висоти този сезон. Въпросът, който вълнува всички сега, е дали най-близкият съперник на Ред Бул - Мерцедес може да намали разликата в представянето и да предизвика австрийският отбор за победи в състезанията до края на кампанията.

С 12-ия си пореден успех за сезона в Австрия Макс Верстапен и Ред Бул пратиха рекорд, поставен от великите Айртон Сена и Ален Прост в историята.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички