Фернандо Алонсо ликува: Астън Мартин ще направи дългоочаквана актуализация


Фернандо Алонсо ликува: Астън Мартин ще направи дългоочаквана актуализация
Снимка: Getty Images

1584 0

След шест класирания на подиума през настоящата кампания във Формула 1, Астън Мартин, воден от Фернандо Алонсо, изгуби темпото си в последните няколко състезания. Сега обаче британският отбор готви дългоочаквана промяна с болида си, с която е много вероятно да подобри времето си по време на състезателните уикенди.

Важната актуализация

Според информации от Острова Астън Мартин планира да представи нова конфигурация на предното крило на предстоящата Гран при на Сингапур, за да се върне в битката за световната титла. Предполага се, че новото крило подхожда на уличната писта и дава на модела "AMR23" тласък в представянето му.

Гъвкавото предно крило може да осигури на Фернандо Алонсо и неговият колега Ланс Строл значително предимство пред останалите на решетката. То би направило преминаването на завоите по-бързо и по-плавно, като в същото време е способно да намали и съпротивлението.

Астън Мартин имаше проблеми с темпото си от Гран при на Канада, когато внесоха нови модификации специално за канадската писта. Припомняме, че в момента тима от Острова се намира на третата позиция в класирането на конструкторите с актив от 196 точки. Двамата състезатели на тима - Фернандо Алонсо и Ланс Строл, са съответно на третата и деветата позиция при пилотите.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Люис Хамилтън е категоричен, че Мерцедес не може да се мери с Верстапен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички