Люис Хамилтън силно разочарован след Гран при на Саудитска Арабия (ВИДЕО)


Люис Хамилтън силно разочарован след Гран при на Саудитска Арабия (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/GettyImages

1474 0

Отборът на Мерцедес отново разочарова в Саудитска Арабия, а в Туитър се появи любопитно видео на Люис Хамилтън, в което той изглежда напълно разбит и деморализиран след края на надпреварата.

Във въпросното видео може да се види как британецът е слязъл от болида си след състезанието и се подпира на колене, видимо недоволен от развоя на събитията.

Седмицата бе изключително слаба за 7-кратния световен шампион. Времето му в тренировките не беше добро, в квалификациите също разочарова, а в деня на състезанието виртуалният сейфти кар осуети смяната на гумите му 14 обиколки преди края и допринесе за незадоволителното 10-о място.

„Все още изоставаме, когато става въпрос за скорост. Мога да кажа, че не можех да се конкурирам с колата на Хаас. В момента не се борим за челните позиции в класирането, изоставаме доста от отборите пред нас. Чака ни много работа. Зная, че сме добър отбор и бързо ще се справим с тези проблеми“, сподели пилотът на Мерцедес в интервю.

Предстои Гран при на Австралия, което се очертава да бъде жизненоважно за Хамилтън и Мерцедес. Ако и тогава не видим подобрение от тима, воден от Тото Волф, то се очаква сезонът да бъде доста разочароващ за тях.

Междувременно съотборникът на Хамилтън Джордж Ръсел също сподели какво го е забавило в Саудитска Арабия

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички