Как Хамилтън коментира големия си провал в Саудитска Арабия? Стана сензация в интернет (ВИДЕО)


Как Хамилтън коментира големия си провал в Саудитска Арабия? Стана сензация в интернет (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2795 0

Седемкратният световен шампион във Формула 1 - пилотът на Мерцедес Люис Хамилтън, сътвори нещо напълно неочаквано при квалификацията за Гран при на Саудитска Арабия, като записа сензационно слаб резултат за стандартите му. Поради това той ще стартира от 16-а позиция в надпреварата.

Хамилтън не премина квалификациите и определено записа най-лошия си резултат от години насам. Британецът отказа да обвинява войната като причина за разсейване, довела до това, като вместо това посочи, че случилото се се дължи на погрешни настройки на болида.

Той изрази своето мнение и за Гран при в Саудитска Арабия. Като привърженик на равнопоставеността и човешките права, далеч не му харесва случващото се в страната. Експерти и критици вече си задават въпроса дали изобщо трябва да се провеждат състезания на Формула 1 там, а мнението на Люис е ясно.

ФОРМУЛА 1 НА ЖИВО: ГРАН ПРИ НА САУДИТСКА АРАБИЯ

След въпросните квалификации обаче други негови думи станаха обект на интерес в социалните мрежи. Когато той бе запитан за лошото си представяне (малко след като бе обяснил какво се е случило) в детайли, отвърна с: "Очаквам с нетърпение да се прибера вкъщи".

Повечето от феновете приеха думите му за знак, че седемкратният световен шампион далеч няма намерение да се занимава с "драми" през тази кампания. 

Наскоро пък се "подиграха" с Верстапен, поставяйки шампиона не само след Хамилтън, но и на трето място във Формула 1.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички