Серхио Перес предупреди пилотите от Формула 1 за Ред Бул и Макс Верстапен


Серхио Перес предупреди пилотите от Формула 1 за Ред Бул и Макс Верстапен
Снимка: Getty Images

2497 0

Пилотът на Ред Бул от Формула 1 - Серхио Перес, направи доста интересен коментар за това какво се изисква да бъдеш пилот на "биковете", като дори намеси доминацията на Макс Верстапен в своя аргумент.

"90% от пилотите биха потънали до Верстапен. Ако не си психически силен, не можеш да бъдеш в Ред Бул. Не трябва да се подценява нивото на натиск, под което всеки е подложен тук", категоричен бе Чеко за "Mundo Deportivo".

"Ред Бул е отбор, в който, ако имате лоша, то веднага след това петима състезатели са готови да заемат мястото ви. През тези три години никога не съм виждал това в друг отбор. С Ферари, Астън Мартин, Мерцедес, вие назовете отбора, всички техни пилоти са имали лоши моменти, но всичко е наред - Не е както в Ред Бул", добави още мексиканецът.

Чеко започна чудесно кампанията, печелейки 2 от първите четири състезания, преди да може Макс Верстапен да наложи тоталната си доминация от 7 поредни победи и общо 12 за Ред Бул. В Унгария мексиканецът се нареди на третата позиция, докато световният шампион грабна своята поредна победа, с която разби рекорд на Айртон Сена и Ален Прост.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички