Верстапен след успеха в Унгария: В днешния ден всичко бе перфектно


Верстапен след успеха в Унгария: В днешния ден всичко бе перфектно
Снимка: Getty Images

1308 0

Макс Верстапен даде своя коментар, веднага след като завоюва победата на Гран при на Унгария във Формула 1. Световният шампион се добра до седма поредна победа и посочи, че неговият болид е бил изключително бърз, което е помогнало за неговия успех.

Седмата поредна победа на Макс

"Най-накрая направихме добър старт, щастлив съм. Имахме добра активация на старта. Знаех, че завой номер 1 е мой с късно спиране. Автомобилите са тежки на старта, но от външната страна всичко беше добре за мен. Колата бе много бърза днес", заяви Верстапен.

"Имаше една обиколка, в която болидът ми бе труден за каране, но като цяло той беше невероятен днес. Скоростта ни позволи да контролираме темпото на пистата и затова постигнахме такава голяма преднина в самия край днес".

Ред Бул няма спирка - 12-та поредна победа

"Да, това е невероятен резултат за нашия отбор. Опитвахме се здраво през последните 2 години, работата бе на изключително ниво. В днешния ден всичко бе перфектно", завърши Верстапен.

Нидерландецът гледа стремглаво към третата поредна световна титла със своята 44-та победа в спорта. Макс със сигурност ще търси и първото място на "Спа" в Белгия следващия уикенд, за да продължи да затвърдява доминацията си във Формула 1.

*За най-интересното от света на ФОРМУЛА 1 четете SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички