Льоклер: Липсваше ми страстта на феновете в Австрия


Льоклер: Липсваше ми страстта на феновете в Австрия
Снимка: Getty Images/Gulliver

1067 0

Пилотът на Ферари Шарл Льоклер определи старта на новия сезон във Формула 1 като странен, след като събитието се проведе пред празни трибуни за пръв път в своята история. Въпреки че състезанието на „Ред Бул Ринг“ бе вълнуващо, се забелязваха празните трибуни, които през последните години са пълни с „оранжевата армия“ на Макс Верстапен.

Льоклер коментира впечатленията си от състезанието, като заяви, че му е липсвала страстта на феновете. „Беше много странно. Липсваше ми страстта на феновете, което е и основната причина да обичам спорта толкова много. Да видя страстта на хората, които те гледат. Погледнах към трибуните по време на състезанието. Не, че имаше какво да се види, но да, това ми липсва“, заяви Шарл Льоклер.

Пилотът на Ферари завърши на второ място състезанието за Голямата награда на Австрия в неделя. Победител стана Валтери Ботас от Мерцедес, а третото място завоюва Ландо Норис от МакЛарън. Световният шампион Люис Хамилтън бе наказан и финишира 4-ти. В неделя предстои втория старт от календара за сезон 2020 във Формула 1, който също ще бъде в Австрия. А ето кой легендарен пилот ще се завърне във Ф1 през следващия сезон.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички