Крайното отшелническо поведение на Хамилтън след краха във Формула 1 доби нови размери (СНИМКА)


Крайното отшелническо поведение на Хамилтън след краха във Формула 1 доби нови размери (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

15496 0

Напрежението след един от най-епичните финали в историята на Формула 1 все още не е изчезнало. Следващата стъпка от "отшелничеството" на седемкратния шампион Люис Хамилтън бе забелязана в личния му профил в социалната мрежа Инстаграм.

Британецът е отпоследвал всеки един човек/акаунт там и вече не следва нито един. Хамилтън все още преживява трудно загубата в края на миналата година от Макс Верстапен. Както е известно, пилотът на Мерцедес водеше почти през цялото време, но бе изпреварен на последната обиколка на решаващото състезание.

Хората вече бяха наясно за гнева на Хамилтън след пуснатия разговор между него и екипа му, в който недоволстваше как нещо не е наред. "Това е нагласено, човече" - бяха думите, които изкрещя на своя отбор, които вероятно бяха не по-малко шокирани.

Изглеждаше сигурно, че 36-годишният пилот ще грабне рекордна 8-а титла, удържайки безпроблемно Верстапен до края, но тогава дойде катастрофата на Никълъс Латифи. Майкъл Маси промени решението си и позволи на някои коли от колоната да изпреварят "сейфти" колата.

Това доведе до ситуация на пряк дуел между Хамилтън и Верстапен, но пилотът на Ред Бул бе с нови гуми. Хамилтън не е публикувал нищо оттогава в социалните мрежи. Той не присъства и на галата в Париж след края, а правилата са ясни - първите 3-ма пилоти трябва да са там. Не е ясно каква санкция ще има за Хамилтън за отсъствието му.

Наскоро шефът на Мерцедес Тото Волф разкри на какво се дължи мълчанието на Люис Хамилтън.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички