Хамилтън вижда Ред Бул като основна заплаха до края на сезона


Хамилтън вижда Ред Бул като основна заплаха до края на сезона
Снимка: Gulliver/GettyImages

1235 0

Световният шампион във Формула 1 Люис Хамилтън се надява, че до края на сезона ще видим още вълнуващи състезания като това на 70-тата годишнина на Гран При на „Силвърстоун“ миналия уикенд. Британският пилот завърши на второ място в надпреварата след победителя Макс Верстапен и се надява да има също толкова сериозна конкуренция от Ред Бул до края на кампанията.

На пресконференцията след състезанието на „Силвърстоун“ Хамилтън каза следното: „Смятам, че се получи страхотно състезание. Както казах преди, искам да има стартове, в които се преследваме до последно. Бих искал да наблюдавам такива състезания. Определено Ред Бул са много близо до нас и днес бяха по-добрият отбор. Интересно е да видим как ще се представят те в остатъка от годината, определено няма да ги подценявам.“

Шефът на Мерцедес Тото Волф наскоро разкри, че вижда Ред Бул като основен претендент за титлата при конструкторите и Хамилтън добави: „Трябва да ги следим отблизо и да внимаваме с тях. Трябва да продължим да работим и да просперираме, тъй като няма да бъде толкова лесно, колкото изглежда. Но не смятам, че моят тим има подобен манталитет, тъй че трябва единствено да не се главозамайваме“, заяви Люис Хамилтън. А ето колко сезона още смята да остане във Формула 1 британецът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички